☀️M MIG

Her Kan du læse lidt om hvem jeg er 🙃

 

ZYL0RDtoT9a3CY%v4S+oLw.jpg

Kærlighedskvinde ❤️ og Barfodskriger 🌳med en Hjertemission om at inspirere dig til at elske dig selv som du er 🌟🙏🏽

Mange år har jeg brugt på at leve et liv totalt disconnectet fra min kerne. Jeg brugte en masse tid på at prøve at leve op til det ideal jeg blev præsenteret for dagligt. Jeg følte aldrig, at jeg kunne præstere godt nok og var min egen værste fjende.

“Burde”, “skulle” og “bør” var de ord og opfattelser der prægede min hverdag og gjorde den til et stort ræs uden ende. Jeg løb så stærkt, at jeg til sidst kollapsede.

Måske du har fulgt min rejse i “De Perfekte Piger” på DR3, hvor jeg én gang for alle gør op med følelsen af, at skulle være perfekt og leve op til det skønheds og livs-ideal vi hver dag bliver præsenteret for. Siden optagelserne er min rejse til mit indre fortsat med fuld hjerte-speed.

Jeg har nu forstået, at livet ikke handler om hvad jeg præsterer. Livet handler ikke om, hvorvidt jeg lever op til nogle eksterne forventninger omkring, hvordan mit liv skal og bør være.

Jeg har det her liv, lige nu, med den historie jeg har og den krop jeg har og jeg vil FOR FILAN gøre det til min egen drømmefest af et liv!🌼

 

Min hverdag bruger jeg på at dele mig selv og min historie. Jeg tror på at der er stor værdi i at dele sårbart og ærligt. For når vi gør det, når vi tør stå frem som os selv, med alt det vi er, så kan vi spejle os i hinanden og sammen vokse og blomstre🌻

Jeg holder ❤️-workshops og foredrag omkring selvkærlighed og præstationspres og er involveret i projekter der understøtter mit budskab.

Jeg deler også mit liv, mine “grimme” dancemoves🕺🏼, min rejse🦋 og mine erkendelser🌟 på min Instagram profil i håb om at kunne inspirere til mere sårbarhed, ærlighed og ægthed på de sociale medier.

Desuden arbejder jeg med piger og kvinder i en-til-en forløb. Her bruger jeg min uddannelse til NLP-coach, til at guide dem hen imod, at hvile mere i hvem de er og empower dem til, at tage ansvar for at leve et liv udfra deres ønsker🙏🏽

fullsizeoutput_3cb3.jpeg