❤️-WORKSHOPS

Her kan du se de forskellige ❤️-workshops jeg holder

 

Spring is here!.jpg

MÆRK EFTER.

To ord, som de fleste af os sikkert har hørt mange gange i flere forskellige sammenhænge. Der er en stigende interesse for at mærke efter og lytte til sig selv... Men hvordan gør jeg egentlig det? Hvad leder jeg efter? Hvad hvis jeg ikke mærker noget? Hvordan skal det føles? Hvorfor har det overhovedet værdi?

⏤⏤⏤

Vi har begge oplevet en transformerende rejse fra at være fuldstændig disconnected fra os selv og vores krop til pludselig at kunne MÆRKE NOGET og være i stand til at bruge det vi mærker til at skabe et autentisk liv. Vi har på hver vores måde fundet en vej til vores kerne. Vi har fundet en vej tilbage. En vej ind. Ved at MÆRKE IND.

Vi brænder begge to for at give denne oplevelse videre til så mange som muligt, fordi vi ganske enkelt tror på, at verden bliver et federe sted at være, når vi alle er i kontakt med os selv. DERFOR har vi lavet dette søndagsretreat til DIG. Det er en hel dag, hvor vi vil introducere og praktisere de redskaber, som har hjulpet os, og som vi stadig selv bruger til at skabe og fastholde forbindelsen til os selv.

⏤⏤⏤

RETREATET ER FOR DIG SOM...

- gerne vil (lære at) mærke ind i det der føles godt og sandt
- er klar til at connecte med dig selv
- ønsker et højere selvværd og selvtillid til at lytte til din intuition
- har brug for mere lethed og nydelse i dit liv
- vil forkæle dig selv med bevægelse, næring og nærvær

DU FÅR...

- 8 timers selvforkælelse og selvindsigt
- yoga, dans, intuitiv og naturlig bevægelse, meditation, reflektionsarbejde, partnerøvelser m.m.
- konkrete værktøjer som du kan integrere i din hverdag efter retreatet
- lækker og nærende økologisk frokost + juice fra Gló Food (vegansk og glutenfri)
- fråderen snacks og dejlig te i løbet af dagen
- chancen for at vinde en bæredygtig og GOTS-certificeret top fra Yogamii
- mulighed for at tilkøbe en yogamåtte fra Moonchild Yoga Wear til 50%

DET PRAKTISKE

Tag tøj på/med, som du føler dig godt tilpas i, og som du kan bevæge dig i.

Medbring din egen måtte. Alternativt kan du som noget eksklusivt for dette event købe en yogamåtte fra Moonchild Yoga Wear med 50% rabat (normalpris 639 kr. - din pris 320 kr.).

PRIS & BETALING

Early bird pris: 799 kr.
Normalpris: 1.300 kr.

Pladserne er begrænsede, så skynd dig at snuppe DIN plads her: https://ezme.io/c/vB/elvP

⏤⏤⏤

HVEM ER VI?

CHRISTINE er BSc i Global Nutrition and Health, kogebogsforfatter, bevægelsesnørd, sundhedscoach og fortaler for at gøre alt med udgangspunkt i næring, nydelse og nysgerrighed. På christinebonde.dk og Instagram @christinebonde kan du få et indblik i alt dét, herunder lækre og nærende opskrifter, tips til mere velvære samt tanker om sundhedsbegrebet. Christine har undervist i mange forskellige trænings- og bevægelsesformer siden 2012, men mødet med Strala yoga i 2017 gav hende en helt ny måde at tilgå ikke kun yogaen men også selve livet på. Mere leg, mere lethed, mere nydelse og mere naturlighed.

FIE er aktiv kommunikatør om præstationspres og perfekthedskultur og elsker at stille spørgsmålstegn ved begrænsende samfundsnormer. Hun har på egen krop og sind oplevet hvordan disconnection fra sin krop, lavt selvværd og præstationspres nedsætter livskvaliteten og er gået vejen til i dag at MÆRKE livet, sig selv og følge sit hjerte. En del af hendes rejse har hun delt i “De Perfekte Piger” på DR3, som blev optaget for 1,5 år siden.
Hun er uddannet lifecoach, har enkelte 1-1 sessioner med unge kvinder og holder workshops og foredrag om selvværd og selvkærlighed. Desuden underviser hun yoga 2 gange om ugen og hopper dagligt i det vinterkolde hav ude på Amager strand.

⏤⏤⏤

Vi glæder os til at se dig ❤️💕
Kram og kærlighed
Christine & Fie 🌟